Zajęcia płatne

Szachy

Łukasz Suchowierski
Zajęcia szachowe prowadzi Akademia Gambit. Koszt zajęć to 30 zł miesięcznie. Celami i zadaniami naszej nauki są:

• wspieranie wszechstronnego rozwoju dziecka
    • poprawa koncentracji, zwiększenie cierpliwości i wytrwałości dziecka bez względu na jego wiek
    • rozwijanie twórczości, intuicji i umiejętności podejmowania decyzji
    • ćwiczenie pamięci oraz umiejętności analitycznego myślenia
    • pozytywny wpływ nauki gry w szachy na przyszłe osiągnięcia szkolne
    • rozwijanie inteligencji wielorakich

Aktualnie nie mamy wolnych miejsc. Możemy zrobić listę rezerwową dla nowych dzieci.

Zajęcia sportowe z akcentem piłki nożnej KINDER COACH
    • To zajęcia sportowe z akcentami piłki nożnej prowadzone przez profesjonalnego trenera wraz z pomocnikiem
    • Zajęcia są kierowane zarówno do chłopców jak i dziewczynek ze względu na dużą różnorodność i wszechstronność zajęć
    • Głównym celem zajęć jest wspieranie przez piłkę nożną wszystkich aspektów fizycznego i psychicznego rozwoju dziecka
    • Zajęcia sportowe to doskonała forma odskoczni od standardowego programu przedszkolnego
    • Każde zajęcia to nowo poznany element w tematyce piłkarskiej i szeroko pojętej kultury fizycznej (umiejętności dryblingu, podawania i kontrolowania piłki)
    • Przy pomocy specjalnie zaprojektowanych piłek i przyrządów w jeszcze bardziej ciekawszy sposób dziecko nabywa wielu zdolności fizycznych jak na przykład koordynacja, równowaga i zręczność
    • Zajęcia prowadzone przez Kinder Coach są zaprojektowane pod kątem rozwijania pozytywnych cech osobowości dziecka przez wspieranie poczucia jego własnej wartości i pewności siebie
    • Każde ćwiczenia mają na celu rozwój zdolności ruchowej, ale skupiają się głównie na dobrej zabawie
    • Zajęcia sportowe są idealnym wprowadzeniem i przygotowaniem naszych dzieci do wejścia w kolejny etap bardzo ważny etap jakim jest szkoła i zachęceniem do dalszego korzystania z lekcji wychowania fizycznego w edukacji szkolnej.

Trener Marcin Strzeliński – urodzony 26 stycznia 1981, absolwent Akademii Wychowania Fizycznego w Gdańsku. Licencjonowany trener UEFA B. Piłkarz, trener, miłośnik i pasjonat sportowy. Wieloletnia kariera sportowa, zawodnik takich klubów jak Jagiellonia Białystok (wychowanek), ŁKS Łomża, Wigry Suwałki, Puszcza Hajnówka, Warmia Grajewo. Doświadczenie trenerskie, trener seniorów III ligowych Puszczy Hajnówka i Warmii Grajewo, jak i grup młodzieżowych we Włókniarzu. Od trzech lat trener do dzieci w wieku przedszkolnym 3 – 6 lat. Założyciel, Prezes i Trener Akademii Piłki Nożnej HATTRICK.