Nasze sukcesy

Z dumą i radością informujemy, iż Emilka Chociej i Oliwia Sadowska z grupy X “Zajączki” zostały nagrodzone w konkursie plastycznym pt. “Czary Pani Jesieni”. Konkurs był zorganizowany przez Przedszkole Samorządowe Nr 53, pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Białegostoku, Dyrektora Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych oraz Dyrektora Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska w Białymstoku. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Z dumą i radością informujemy, iż Elenka Głębocka z grupy VII “Misie” została wyróżniona w XII Miejskim Przeglądzie Malarskim z Elementami Origami pt. “Leśne Porachunki Jeża i Wiewiórki” organizowanym w Przedszkolu Samorządowym nr 32 w Białymstoku “Bajkowe Miasteczko”. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Jest nam bardzo miło ogłosić, że Marika Borkowska z grupy IV “Kubusie” zdobyła nagrodę w XVIII Jesiennym Festiwalu Piosenki Przedszkolnej zorganizowanym przez Przedszkole Samorządowe nr 51 “Przyjazne” w Białymstoku. Serdecznie gratulujemy!

Chór PS 39 “Rozśpiewane dzieciaki” wziął udział w IX Przeglądzie Piosenki Patriotycznej Przedszkolaka “Kto ty jesteś?”, pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Białegostoku. Chór otrzymał statuetkę oraz dyplom. Serdecznie gratulujemy!

Miło nam poinformować, że Aleksandra Prokopiuk wzięła udział w VIII edycji Przeglądu Recytatorskiego pod hasłem: “Co w trawie piszczy? – na skraju puszczy”. Serdecznie gratulujemy naszej 4-latce z grupy “Misie“.

Mamy przyjemność poinformować, iż Emilka Chociej z grupy X “Zajączki” została nagrodzona w przeglądzie dziecięcej twórczości plastycznej pt. “Miś z książeczki, miś bajkowy do zabawy jest gotowy”, zorganizowanym przez PSPiA Klanza Oddział Białostocki. Nagrodę i dyplom odebrała biorąc udział w uroczystości Dnia Pluszowego Misia w siedzibie Klanzy, w trakcie której oprócz licznych zabaw i konkursów, została otwarta wystawa prac dzieci. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Z radością informujemy, iż Oliwia Sadowska z grupy X “Zajączki” po raz kolejny została nagrodzona w konkursie plastycznym. Konkurs pod hasłem “Las zimą” zorganizowany był przez Przedszkole Samorządowe Nr 85 w Białymstoku. Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Gratulujemy Karolince Caban z grupy “Biedronek” zajęcia pierwszego miejsca w konkursie plastycznym zorganizowanym przez Niepubliczne Przedszkole Dwujęzyczne Polsko- Angielskie.

Chór “Roześmiane Dzieciaki” brał udział w III Przeglądzie Chórów Przedszkolnych “Rozśpiewany Białystok”. Otrzymał dyplom uznania. Serdecznie gratulujemy.

Gratulujemy Dominice Moniuszko z grupy “Ekoludki” wyróżnienia w konkursie plastycznym “Zwierzęta z lodowej krainy”. Życzymy dalszych sukcesów!

Gratulujemy Lenie Mierzwińskiej z grupy “Delfinki” udziału w przeglądzie recytatorskim pt. “Wiersze Jana i Juliana”.

Miło nam poinformować, że Julia Buraczuk otrzymała wyróżnienie w Miejskim Konkursie Recytatorskim pt. “Jestem przyjacielem lasu”. Gratulujemy!

Kacper Mudziński otrzymał wyróżnienie za pracę w międzyprzedszkolnym konkursie plastycznym “Wielkanocna ozdoba”. Serdecznie gratulujemy!

W rodzinnym konkursie literackim pt. “Polska moją Ojczyzną” nagrody otrzymali: Oliwia Szerge, Maja Szerge, Wiktor Szutko, Patryk Koźluk, natomiast Lena Rudź, Kacper Andraszek, Nela Śliwowska, Zuzanna Szypulska otrzymali wyróżnienia. Gratulujemy!

Szymon Charkiewicz otrzymał wyróżnienie w IV Międzynarodowym Konkursie Plastycznym “Las i jego mieszkańcy w oczach dziecka”, organizowanym przez PS nr 83 przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Białymstoku. Serdecznie gratulujemy!

Zespół Wokalny naszego przedszkola pod opieką artystyczną Pani Pauliny Kiersnowskiej otrzymał nagrodę w IV edycji Konkursu Piosenki Angielskiej “My English Song”. Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Gratulujemy Emilii Chociej nagrody w Miejskim Konkursie Plastycznym “Różańcowa Pani w sercu człowieka”.

Julia Magnuszewska otrzymała dyplom za występ w XV Edycji Wojewódzkiego Festiwalu recytatorsko-muzycznego “Zdrowym być”. Gratulujemy!

Serdecznie gratulujemy Weronice Słuckiej z grupy “Pszczółki” nagrody w VI Edycji Miejskiego Konkursu Plastycznego “Ja i mój kolega innej narodowości”.

Koło taneczne “Promyki” brało udział w przeglądzie tańców narodowych i ludowych pod patronatem Prezydenta Miasta Białegostoku “Piękna nasza Polska cała”. Dzieci otrzymały dyplom i nagrody. Serdecznie gratulujemy.

Konkurs recytatorski “Jestem przyjacielem lasu”. Gratulujemy odwagi i życzymy dalszych sukcesów.

Serdecznie gratulujemy dziewczynkom z grupy Pszczółki sukcesu w konkursie “Las w czterech porach roku”. Miejsce III w konkursie zajęła Adrianna Klimowicz, natomiast dyplomy za udział otrzymały: Martyna Sokólska, Emilia Malewska, Weronika Słucka.

Serdecznie gratulujemy Lenie Rudź udziału w przeglądzie piosenki dziecięcej pt. “Znam piosenek pięknych sto…”, organizowanym przez Polskie Stowarzyszenie Pedagogów i Animatorów KLANZA.

Serdecznie gratulujemy Natalii Gryko za zdobycie wyróżnienia w konkursie plastycznym “Ruch to zdrowie”, organizowanym przez Przedszkole Samorządowe nr 45 w Białymstoku.

Chór Przedszkola pod dyrekcją Pani Urszuli Właźniak brał udział w Przeglądzie Pieśni Patriotycznej “Rozśpiewany Białystok”. Otrzymał Złoty Dyplom. Serdecznie gratulujemy!

Serdecznie gratulujemy Aleksandrze Rudź z grupy “Delfinki” zdobycia nagrody w V Wojewódzkim Konkursie Wokalno-Recytatorskim “Mój dom – moja rodzina”, organizowanym przez Przedszkole Samorządowe nr 64 im. Jasia i Małgosi w Białymstoku.