Nasze sukcesy

Z dumą i radością informujemy, iż Emilka Chociej i Oliwia Sadowska z grupy X “Zajączki” zostały nagrodzone w konkursie plastycznym pt. “Czary Pani Jesieni”. Konkurs był zorganizowany przez Przedszkole Samorządowe Nr 53, pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Białegostoku, Dyrektora Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych oraz Dyrektora Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska w Białymstoku. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Z dumą i radością informujemy, iż Elenka Głębocka z grupy VII “Misie” została wyróżniona w XII Miejskim Przeglądzie Malarskim z Elementami Origami pt. “Leśne Porachunki Jeża i Wiewiórki” organizowanym w Przedszkolu Samorządowym nr 32 w Białymstoku “Bajkowe Miasteczko”. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Jest nam bardzo miło ogłosić, że Marika Borkowska z grupy IV “Kubusie” zdobyła nagrodę w XVIII Jesiennym Festiwalu Piosenki Przedszkolnej zorganizowanym przez Przedszkole Samorządowe nr 51 “Przyjazne” w Białymstoku. Serdecznie gratulujemy!

Chór PS 39 “Rozśpiewane dzieciaki” wziął udział w IX Przeglądzie Piosenki Patriotycznej Przedszkolaka “Kto ty jesteś?”, pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Białegostoku. Chór otrzymał statuetkę oraz dyplom. Serdecznie gratulujemy!

Miło nam poinformować, że Aleksandra Prokopiuk wzięła udział w VIII edycji Przeglądu Recytatorskiego pod hasłem: “Co w trawie piszczy? – na skraju puszczy”. Serdecznie gratulujemy naszej 4-latce z grupy “Misie“.

Mamy przyjemność poinformować, iż Emilka Chociej z grupy X “Zajączki” została nagrodzona w przeglądzie dziecięcej twórczości plastycznej pt. “Miś z książeczki, miś bajkowy do zabawy jest gotowy”, zorganizowanym przez PSPiA Klanza Oddział Białostocki. Nagrodę i dyplom odebrała biorąc udział w uroczystości Dnia Pluszowego Misia w siedzibie Klanzy, w trakcie której oprócz licznych zabaw i konkursów, została otwarta wystawa prac dzieci. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!