Akcje charytatywne

Serdecznie dziękujemy rodzicom dzieci z naszego przedszkola za wsparcie akcji “I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem”. Wasza życzliwość i zaangażowanie sprawiły radość podopiecznym Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej im. dr Ireny Białówny w Białymstoku. Pomoc w okresie Świąt Bożego Narodzenia nabiera szczególnego znaczenia. Dziękujemy. Magdalena Adamczuk, Joanna Fiłonczuk, Jolanta Paszko, Elżbieta Siemieńczuk.

Wielkie podziękowania za Waszą nieocenioną pomoc, w ramach akcji charytatywnej “Szlachetna Paczka”. Dzięki Waszej dobroci, hojności i chęci pomocy potrzebującym, święta Pani Małgosi, Pana Adama oraz ich dzieci Kacpra i Julki będą spokojniejsze i radosne, a także ciepłe dzięki tym wszystkim darom, które od Was otrzymali. Niech dobro do Was powraca! Dziękujemy, że pomagacie! Wolontariusze Rejonu Białystok-Centrum.

Serdecznie dziękujemy dzieciom i Rodzicom z grupy III “Biedronki” za zaangażowanie w zbiórkę karmy dla piesków ze schroniska. Dzięki Waszym dobrym sercom udało się nam zebrać 35 kg karmy. Poprzez tą akcję chcieliśmy również uwrażliwiać nasze dzieci na potrzeby innych, uczyć empatii i pokazać, że wspólnie możemy zdziałać więcej. Dziękujemy! Wychowawczynie “Biedronek”